hey , thankyou for viewing my blog and don't forget to follow my bloggie . ILOVEYOU SUPERHERO , SUPERGIRLS AND SUPERFAMILY :)

Friday, 9 March 2012

This is not my fault !

Tadi kat sekolah lepak-lepak dengan eyra tu semua . Then , terjumpa fana dekat-dekat dengan kelas . Lepas tu aku datang dekat dia . Tanya 13/3 ni jadi ke tak . Dia cakap "laaa , ingat kan tak jadi , semua diam je , aku dah ajak orang lain" . Aku masa tu macam terkejut , padahal dia ajak hangout , lepastu dia pulak kata tak jadi . Lepas tu dia cakap nanti apa-apa hal massage je dia . Then , aku cakap alaa , lecehlaaa . Fana cakap " apa guna ada phone tapi tak reti nak massage" . Time dia cakap tu dah la suara dia kuat , aku cakap apa-apa hal bukak la L.O.V.E . Dia kata dia tak bukak then dia terus jalan masuk kelas . Aku tak ingat bila aku marah dia ? Intan dengan atul pun ada tadi masa aku bebual dengan fana . Ape sehh cakap aku marah . Padahal aku bengang dengan dia cakap kuat-kuat . ergghhhh
Lepas balik sekolah tu aku massage la eyra , byla , alyn and ayuz pasal benda tu . Aku bangun tidur byla cakap jadi hari selasa ni jadi . okay la fine , cuma tanya nanti nak bawak barang apa je . 
Lepas tu online bukak facebook , bukak kat L.O.V.E dia mintak maaf lepas tu dia cakap nie "for syafiqah , fana mintak maaf . fana tak de niat nak spoil kan . ingat korang tak nak buat . fana tak confirm pun nak keluar dgn org lain . fana baru rancang harini . fana baru nak cite yg betol tp fyqa dah marah . sory sgt2 . korang still ada rezeki nak kua same2 . korang kan still boleh kua kalau fana takde . takpe . btw sory sbb fana tak sempat bg tahu perkara yang betol " .

So , aku dah terangkan dan tiada unsur-unsur marah disini . Dan saya cuma tidak sabar nak jumpa kawan-kawan saya selasa ni di Taman Merdeka :)







Sunday, 19 February 2012

Today is Sunday , Tomorrow is Monday

See tajuk tu , saya tahu semua tahu hari ni hari apa dan besok hari apa tapi apa salahnya saya ingatkan lagi hahaha :)
Saya cuma nak cakap besok saya pergi sekolah hanya jumpa eyra dan fana sahaja . Lagi tiga mana ? Diaorag pergi sekolah diaorang la . Saya rasa kosong lagi tempuhi hari besok . Saya rindukan diaorang . Betul ni tak tipu . Tapi nak buat macam mana kan , tabahkan hati je laaa :|
Ni lagi sorang , mana dia ni . Kenapa tak text saya ? kenapa biarkan saya tertunggu awak ? kenapa awak macam tak ada rasa rindu kat saya ? kenapa macam saya seorang je yang rasa ? haihhhh , how sad life i have . Awak ada kredit kan ? saya tahu . Tapi awak tak text saya pun cakap rindu ke apa :(
Saya benci perasaan ni dan saya jujur :'|

Saturday, 18 February 2012

Raining :')


Whenever the rain come visit us , i felt like the rain is understand my feeling . That's why i love rain a lot . All the memories come one by one . Especially my friends and him . Our old memories make me realise that i need you for make my day , for make me laugh and what so ever . Tak boleh bayangkan macam mana kalau korang tak ada . i love you guys . I missed you guys . I need you guys . I cry for you guys . Do you see how much you are really important for me ?  I always crying like raining . walaupun macam budak kecik but who cares ? no one . I have to face it alone . That's why i need you . cepatnya masa berlalu , cepatnya semua berubah . This make me strong and i have to be independent . Korang pun bukan selalu boleh ada dengan aku . Aku cuma boleh berdoa korang selamat kat mana-mana korang berada . Bila hujan je macam nak main and menari dalam hujan puas-puas . Biar semua perasaan tak elok ni keluar . 
I hope one day you come back to my life and make me laughing and smiling every second of time . I really hope that . Just pray for me . Semoga kita akan bersama di dunia dan di akhirat okay baby . I wanna face my bad and good times with you . korang kekuatan aku . Ingat tu . ILOVEYOU :)

6 Month :)

Today me and him dah 6 bulan couple . Dah macam-macam jadi kat kitaorang . Banyak kali gaduh , banyak kali misunderstanding tapi both of us tetap sabar je layan perangai masing-masing . kadang-kadang terasa jealous kat couple yang lain because diaorang lagi sweet sangat . Tapi him ? tak romantik sangat pun . haha , okay sorry but it is true sayang . But however it is i still accept you for who you are like you accept me for who i am kan sayang . See ? dia tak text wishing me pun :'( huwaaaaa i wanna cry . where are you ? are you forget our day ? our date ? . seriously i miss the old you , the old us and the old me . yes , i know i've change a lot but u do it more . Do you realise that ? i miss you ! *scream* . I dont wanna cry because of you . I am still waiting and waiting and waiting for you . patiently . walaupon i hate waiting :/ 


                            HAPPY 6MONTH SAYANG :')

Monday, 5 December 2011

i just want YOU :)

how can i love if i afraid to fall in love 
but i don't want anybody have you because you are mine
time have brought your heart to me
i just need you for my life
i afraid if you don't love me because i'm not perfect for you
but i just want be the best for you 
i tried and tried and tried to have you
and i will try to be the best and really best for you
MAMNS

iloveyou babah :)

Tuesday, 22 November 2011

imisshim :)


saye rindu kan awak . kan best kalau everyday awak ade dengan saya :)

sorry sayang


sorry kalau buat awak rase serbe salah , saya tak de maksud nak membebankan awak dengan masalah saya ni . Tapi awak betul-betul muncul bila saya memerlukan seseorang nak lepaskan . Serious , bukan awak yang saya maksudkan . Jangan pergi jauh dari saya k sayang sebab saya betul-betul memerlukan awak .
Awak jangan cakap yang awak nak pergi dari hidup saya , sebab saya tak kuat nak hadapi . Setelah banyak yang saya lalui , cukuplah saya nak awak seorang . 
thanks for everything :)

i don't know what i feel right now

Monday, 14 November 2011

i'm always like this

sweet

sweet bile tengok orang lain dengan couple diaorang masing-masing , even though semua couple same je kan . 
i want to be a good girl for him but i don't know .
everytime kitaorang massage mesti ade something wrong dalam massage tu sampai boleh buat kitaorang salah faham . 
or maybe dia tak bersedia lagi nak cari pengganti ex dia , and maybe he think i'm like his ex .
and to girls , untung laa ada orang yang betul-betul caring pasal korang kan , hah , oke jealous :/

Saturday, 12 November 2011