hey , thankyou for viewing my blog and don't forget to follow my bloggie . ILOVEYOU SUPERHERO , SUPERGIRLS AND SUPERFAMILY :)

Monday, 17 October 2011

netball story :/

today ada netball game . saya semestinya lah masuk n participate . penting tau walaupon tak de la besar sangat  game tu . first2 lawan dengan budak-budak 3cerdas4 . menang 7-2 . then , lawan pulak dengan kelas 3kaa menang lagi 6-5 , and semi-final boleh kalah lah pula dengan kelas 3krk 4-3 . sikit je lagi tau . menyirap gila cara diaorang main . dah la kene siku kat perut banyak kali , kene rampas bola lagi . perghhh , memang seronok kan main macam tu . cara permainan diaorang dikira main KOTOR lah juga sebab semua budak-bdak yang tengok cakap macam tu . hehe , awk nak tau ta saya jadi apa ? saya jadi WING DEFEND tau . senang je .kan kelas 3krk tu da kene boooo n kene maki-maki dengan budak-budak form3 yang lain . lepas game boleh lagi ni tanya kenapa boo dorang . ehhh , buta ke apa korang main tadi macam cb . kitaoramg nak main happy-happy n nak main bersih tapi cara korang buat macam kau tu da cukup bagus sangat je kan . 
tapi apa-apa pon still kelas 3c2 still dapat nombor 3 .ta jadi masalah pon . ngee :)

No comments:

Post a Comment